Over Retroriek

Retroriek is ontstaan uit liefde voor oude spullen en materialen. Wij worden blij als wij producten, die al een verleden hebben, een nieuw leven kunnen geven. In onze shop vind je voornamelijk vintage producten en collectables.

Naast het stad en land afzoeken naar leuke items voor de shop maken wij soms nieuwe producten van oude materialen. Op dit moment is dat voornamelijk verlichting, maar dit kan ook een leuk tafeltje zijn. Ieder item is uniek en daardoor de enige in zijn soort.

Het hergebruik van oude spullen proberen wij ook toe te passen bij het inpakken en verzenden van onze producten; om zo ook op deze manier het milieu minder te belasten. Voorop staat wel de kwaliteit van het product, dit moet gewaarborgd blijven. Waar het kan proberen wij zo min mogelijk plastic of andere nieuw gekochte materialen te gebruiken.

Verder zijn alle items nagekeken, zorgvuldig schoon gemaakt en zo nodig, opgeknapt. We omschrijven eventuele gebruikerssporen op het item. Kleine imperfecties kunnen voorkomen, dit omschrijven we dan bij het product. Als het product opgeknapt is, bijvoorbeeld opnieuw geschilderd, dan is het niet meer origineel, dan omschrijven we dit ook natuurlijk.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, geef ons een berichtje. Wij helpen je graag!

Groetjes,

Hetty en Jan

PS Schrijf je onder in deze pagina in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte blijven van ons aanbod.