Verzending en retourneren

Verzending

Verzending kan vanaf een aankoopbedrag van 9,95 euro. Wij pakken de items uiterst zorgvuldig voor je in, zodat het altijd goed aankomt. Wij doen ons uiterste best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen op werkdagen, proberen wij vaak dezelfde dag nog te verzenden, maar uiterlijk de volgende werkdag.

Normaal gesproken worden pakketten die wij aanbieden bij PostNL in Nederland de volgende dag bezorgd. Voor België is dit binnen 2 dagen.

Verzenden binnen Europa duurt 5 tot 10 werkdagen, maar kan lokaal verschillen. Stuur een e-mail naar info@retroriek.nl als je hier vragen over hebt.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Verzending binnen Nederland

€ 4,95 via afhaalpunt DHL (is zelf te kiezen), OF
€ 7,59 met PostNL bij u thuis, voor bestellingen onder de € 75,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 75,-

Verzending naar België
€ 10,73 voor bestellingen onder de € 100,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,-

Verzending naar ander landen
De verzendkosten voor andere landen worden berekend bij het invoeren van de adresgegevens. Door omstandigheden kunnen wij niet leveren aan Groot-Brittanie en Duitsland.

Retourneren

Niet tevreden met je product? Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar Retroriek zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Retroriek geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@retroriek.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Stuur nooit een product terug zonder ons eerst op de hoogte te stellen.

Behandel het product met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.